Hästar
 

Start

Presentation

Nyheter

Anläggningen

Hästar

Kontakt

Arkiv

Länkar

Till salu


FUN DANCER

Fun Dancer inköptes under 2012 med ambitionen att han ska bli en hinderhäst. Är duktig på att hoppa och galloperar gärna i högt tempo vilket inte alltid är en bra kombination. Totalt orädd.

ZUCCHINIZucchini köptes in som sparring partner till Kill or Cure. Det visade sig ganska snart att hon inte direkt förtog sig på galoppbanan men att hon därimot var väldigt trevlig att rida. Har efter en kort karriär som galopphäst skolats om till ridhäst med inriktning på hoppning/fälttävlan. Älskar att hoppa och har gått felfritt på 90 cm clear round. Är riktigt trevlig och följsam att hantera.


TIGER SWEDE


 

Tiger är stallets ålderman som efter en framgångsrik galoppkarriär mest tagit det lugnt de senaste åren pga. gammal skada. Han är en mycket trevlig häst att hantera och rida. Tigers nuvarande arbetsuppgift är att lotsa fram Curre genom livet - Tigge fungerar både som sällskap, förhäst och mentor


HÄSTAR VI HAFT I VÅRAT STALL

EXCITING TASTE

 

Taste kom till oss som ostartad men kvalad 3-åring. Har hade humör och nerverna utanpå men var ofta väldigt mysig att pyssla med. En riktig arbetsmyra som gillade att träna men ogillade att tävla så hon fick bli ridhäst istället.


KILL OR CURE

 

Kurtan
 till oss som åring. Vi har sen ridit in honom och förberett honom för den första starten både länge och väl. Kurtan kräver mycket uppmärksamhet, mycket mat och är lite ängslig men har ett mycket trevligt steg, både i trav och galopp.

Namnet Kill Or Cure är ett engelskt idiom och inte så blodtörstigt som det låter.

Kurtan är numera ridhäst.


 

ä